Πληροφορίες για την προθεσμία και την αξιοποίηση των voucher σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σημασία της προθεσμίας λήξης των voucher που έχετε λάβει από τον κοινωνικό τουρισμό και τον τουρισμό για όλους. Τα voucher αυτά πρέπει να εξαργυρωθούν πριν τις 31 Ιουλίου και δεν θα είναι δυνατή η εξαργύρωσή τους μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Ωστόσο, θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτά τα voucher για τις επιθυμητές διακοπές σας. Εάν εξαργυρώσετε τα voucher πριν τη λήξη τους, μπορείτε να κλείσετε τις διακοπές σας για οποιαδήποτε επιθυμητή περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των μεταγενέστερων ημερών μετά την 31η Ιουλίου. Σας παρέχουμε την ευελιξία να απολαύσετε τις διακοπές σας όταν σας βολεύει περισσότερο.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, να μην αφήσετε να πάνε χαμένα τα voucher σας. Εξαργυρώστε τα πριν την προθεσμία λήξης και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε τις επιθυμητές διακοπές σας, ακόμα και για μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε μια αξέχαστη και οικογενειακή εμπειρία. Μην διστάσετε να μας επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.